HTML

Címkék

Friss topikok

  • Sam. Joe: @lesney nielsen: Remek tudni, hogy jól vagy, a blogot sajnálom, hogy már nincs... (2014.07.23. 08:43) NRFB
  • daxember: Azta , ez volt az első matchboxom, a dobozára is emlékszem, ugyan ilyen volt !... (2011.12.04. 18:47) Vényolc
  • nyuszómuszó: Kaptál tőlem kitüntetést! :D (2010.02.08. 16:47) Italian Muscle

Szóljon hozzá!

2008.12.24. 00:42 lesney nielsen

Mivel a költözködésre egyáltalán nem áll rá a szervezetem, választottam egy viszonylag fájdalommentes megoldást a szabad kommentelésre. Mostantól újra bárki kommentelhet, ameddig nem szabadul el a pokol, de csak, és kizárólag a Tovább... után, mert nem akarom, hogy elszemetelődjön a főoldal. Meghagytam az eredeti Blog.hu -s kommentelést is (egyelőre), ha valakinek arra van gusztusa, használhatja nyugodtan azt. Innentől "Régi komment rendszer" néven fog futni, amíg nem írt bele senki. Az új kommentező mindig a kimért és udvarias "Szóljon hozzá" link alatt lesz elérhető. Ha kavarodás lesz belőle, akkor leveszem valamelyiket, vagy mindegyiket, vagy egyiket sem, vagynemtudom. Csak az új bejegyzéseknél lesz ez így, a régieket már nem írom át, illetve a Cougar -hoz raktam, mert az már a diktatúra után került ki. Ja és a blog.hu can kiss my ass. Köszönöm.

Valahogy így néz ki:

 

Régi komment rendszer

A bejegyzés trackback címe:

https://matchboxfanatik.blog.hu/api/trackback/id/tr39839346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása