HTML

Címkék

Friss topikok

  • Sam. Joe: @lesney nielsen: Remek tudni, hogy jól vagy, a blogot sajnálom, hogy már nincs... (2014.07.23. 08:43) NRFB
  • daxember: Azta , ez volt az első matchboxom, a dobozára is emlékszem, ugyan ilyen volt !... (2011.12.04. 18:47) Vényolc
  • nyuszómuszó: Kaptál tőlem kitüntetést! :D (2010.02.08. 16:47) Italian Muscle

miez?

2008.08.15. 01:42 lesney nielsen

ezegy olyan blog, ahol megpróbálom bemutatni legújabb szerzeményeimet és már meglévő gyűjteményemet, és ahol remélhetőleg megpróbálja majd más is ugyanezt tenni..

tehát lehet írni, társszerezni, kommentelni, bármi, ha kiderül, hogy van még odakinn más is aki magyar nyelven gyűjt matchboxokat. Ha lesz érdeklődés (0+) akkor talán meg szépen dizajnos is lesz.

ennyi

8 hozzászólás (régi rendszer)

A bejegyzés trackback címe:

https://matchboxfanatik.blog.hu/api/trackback/id/tr31616605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andras244 · http://veteranvolvo.blogspot.com 2008.08.29. 13:21:30

... jah és fantasztikus a Lesney Nielsen aláirás ... lol

Nagy Richárd Alex 2008.11.25. 22:44:42

A volkswagen t3 transporter makettet nem cseréled ( esetleg nem adod el)???

Nagy Richárd Alex 2008.11.25. 22:46:19

volkswagen t3 transporter matchboxot manapság belehet szerezni valahonnyn ( újonnan)??

lesney nielsen 2008.11.26. 17:46:22

Hude eles szemed van, sajnos nem eladó, és nem is járnál vele jól. A kadettel érkezett egy csomagban, mind a kettő teljesen fehér volt, és kaptam hozza szép, matchbox filctollakat, hogy dekoraljam ki. Nos megtettem, megbántam, letöröltem, a festékkel együtt. Ergo eleg ócskául néznek ki, gyanítom, hogy ha meghagyom öket szűzfehérnek ma értékesek lennének. Ebay.com nem dobott találatot, viszont az Ebay.de -n van, és olcsó is.

Nagy Richárd 2009.03.16. 18:57:04

@lesney nielsen:
Az ebay.de nevű honlapról, te tudsz beszerezni dolgokat, vagy hogy lehet??(esetleg innen tudsz nekem beszerezni autót, ellenszolgáltatásért (kifizetném az autót, postaköltség+jatt))

lesney nielsen 2009.03.17. 13:33:14

@Nagy Richárd: természetesen mint ahogy bárki, én is (és te is) tudok vásárolni az ebay.de -röl, ha postáznak külföldre is. Szerintem mielőtt megkérsz valaki mást, próbáld meg egyedül, mert nagyon egyszerű, és kár lenne a pénzedet másnak adni. 3 dologra van szükséged: 1: regisztrálj az ebay.com -on, ez a regisztráció bármelyik ebay oldalra jó lesz. 2: szerezz egy dombornyomott vagy internetes vásárlásra alkalmas bankkártyát, 3: regisztráld ezt a kártyát a paypal.com -on. Ennyi. Ha ezek megvannak néhány klikk egy vásárlás. Tipp: az ebay.de -n elvannak szálva az árakkal, és ritkán postáznak külföldre. Javaslom először mindig az ebay.com -on keress. Ha úgyérzed ezt nem akarod végig csinálni, akkor talán majd tudok segíteni, de először azért próbáld meg.

lesney nielsen 2009.03.18. 09:40:42

Kiszedtem a hozzaszolasod, hogy ne legyen publikus az msn cimed. Egy ebay adatlap, azaz amikor raklikkelsz egy itemre, a kerdeseid nagyreszet megvalaszolja, majd nezz meg egyet. Kozvetlen a kep mellet, ott lesz, hogy: Ships to: ide hajlandoak postazni. Item location: innen kuldik. A posta koltseg gyakran itt van feltuntetve, vagy a leiras szovegeben, illetve az oldal legalja fele. A fizetest a paypal intezi, illetve en csak olyan uzletbe megyek bele ahol van paypal lehetoseg, egyeb megoldasok engem nem erdekelnek. A paypal egy harmadik biztosito fel, a paypal veszi le a szamladrol vagy kartyadrol a penzt, es a paypal kuldi el az eladonak. Az elado semmilyen formaban nem tud hozzaferni a szamladhoz, a paypal meg az ebay tulajdona, sosem fognak tobbet levenni, garantalom. Bankkartya: ugytudom, hogy manapsag a paypal mar tud közvetlenül szamlarol levenni, nem feltetlenul kell hozza kartya, de en meg kartyaval regisztraltam. A dombornyomas meg azt jelenti, hogy a kartyan a kartya szama jol kitapinthato dombornyomassal van nyomtatva. Nekem pl otp netkartyam van, fizikiai valosagban nem is letezik, de ettol fuggetlenul az is dombornyomottnak szamit. Mindenkeppen ajanlok egy ilyen netkartyat, mert ha nem biznal a paypalban akkor ide mindig csak annyi penzt tudsz felrakni amennyit eppen fizetni akarsz. A legtobb banknak van ilyen szolgaltatása.
süti beállítások módosítása