HTML

Címkék

Friss topikok

  • Sam. Joe: @lesney nielsen: Remek tudni, hogy jól vagy, a blogot sajnálom, hogy már nincs... (2014.07.23. 08:43) NRFB
  • daxember: Azta , ez volt az első matchboxom, a dobozára is emlékszem, ugyan ilyen volt !... (2011.12.04. 18:47) Vényolc
  • nyuszómuszó: Kaptál tőlem kitüntetést! :D (2010.02.08. 16:47) Italian Muscle

Piros Aston

2008.08.28. 17:32 lesney nielsen

Egy újabb különlegesség érkezett a távoli újvilágból. Ez egy 53a Aston Martin DB2-4. Ez a ritkábbik metálpiros változat, és ráadásul árához képest meglehetősen jó állapotban.

A doboz sajnos repró, és nem is ehhez a darabhoz vettem, csak a kép erejéig raktam rá. Egyébként elég jó kis doboz, jó tartása van, jók a színei, csak a tintasugarast felejthetné már el a készítő. Ha valaki úgy érzi ilyen dobozra van szüksége az a RecoverToy -tól rendelhet nagy választékban.

Az 53a 1958-ban került a Matchbox sorozatba, állítólag akkor amikor a Lesney anyagi sikereinek köszönhetően Jack Odell (a Lesney egyik alapító tagja) egy ilyennel állított haza. Szép autót vett:) Az 53a először ezüstmetál változatban jelent meg, ami annyira ritka, hogy darabját kb. 2000fontra becsülik. Óva intek bárkit is attól hogy ezüstnek látszó Astont vegyen nagyon drágán, ugyanis a következő változat a metálzöld képes egészen az ezüst árnyalatig fakulni, ez egyébként a modell egyik jellegzetessége. Higyjetek nekem, valódi ezüst Astont senki nem fog íbéjen árulni. A metálzöld változatot először fém, később szürke műanyag kerekekkel szerelték. Ezután jött a metálpiros változat, fekete, illetve szürke műanyag kerekekkel.

Majdnem épp ezüst festés a lökösön, a maszkon és a lámpákon.

Belül semmi.

Alantosabb rokonnal, aki egyébként a doboz tulajdonosa, de úgynézki elit piros tesó sem marad már sokáig hajléktalan, de nem akarom elkiabálni, ha sikerül akkor majd posztolom.

Afterpost: köszönet, a Matchbox Memories -nek, hogy kikerültem az ajánlóba. Az én blogtudományom még nem tart ott, hogy ezt visszafele is megcsináljam, de dolgozok rajta.

1 hozzászólás (régi rendszer)

Címkék: aston regular

A bejegyzés trackback címe:

https://matchboxfanatik.blog.hu/api/trackback/id/tr38638088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sam. Joe · http://vizlepcso.blogspot.com/2008/08/auto-collections-huszonegyedik-rsz.html 2008.08.29. 11:30:23

Kisdobos becsszó, hogy tök véletlen, hogy pont ma, pont ezt az autót postoltam ki a MÁSIK blogomra, abból a jó kétszázból, ami még várja, hogy kikerüljön! Aston az Isten!
www.matchboxmemories.hu
süti beállítások módosítása