HTML

Címkék

Friss topikok

  • Sam. Joe: @lesney nielsen: Remek tudni, hogy jól vagy, a blogot sajnálom, hogy már nincs... (2014.07.23. 08:43) NRFB
  • daxember: Azta , ez volt az első matchboxom, a dobozára is emlékszem, ugyan ilyen volt !... (2011.12.04. 18:47) Vényolc
  • nyuszómuszó: Kaptál tőlem kitüntetést! :D (2010.02.08. 16:47) Italian Muscle

Harcra fel!

2008.09.13. 00:45 lesney nielsen

Helo újra mindenkinek, élek. Sajnos az egésségem nem az igazi mostanában, de kinn vagyok halistennek, úgyhogy csapjunk a közepibe bele. Választottam nektek megint egy kis csemegét, méghozza egy igazi Major Packkot, az M3a-t, becsuletes nevén: "Thornycroft mighty Antar and Sankey tank transporter trailer with Centurion Tank".

Mivel Sam. Joe a matchbox memories -on már írt erről a modellről, ezért csak néhány érdekességet emelnék ki. A Centurion tankot eredetileg az 1-75 sorozatba szánták, de a gumi lánctalpak miatt túl drága lett, ezért fogták, és rárakták az Antarra és Major Packot csináltak belőle. A modell alján Thorneycroft olvasható, míg az igazi járművet Thornycroft-nak írják.

Nade nem is ezek miatt választottam ki ezt a darabot, hanem azért, mert ez bizony rendkívül áron alul jutott el hozzám, és szeretnék néhány tanácsot, tippet adni, ha esetleg internetes vásárlásra adnátok fejeteket. A konkrét ok amiért ez olcsó volt az, hogy eladója ezt Mini Dinky-nek azonosította be, mivel a Dinkynek is benne van ez a modell palettájában, csak természetesen jóval nagyobb méretben, és doboza nem volt, azt én utólag szereztem be. A dinkysek tudták, hogy Mini Dinky nem létezik, a matchboxosok meg nem (mind) találtak rá, mivel a címben se Lesney se Matchbox nem szerepelt, én simán csak arra kerestem rá hogy Antar, és alaposan végig néztem mindent. Az egyik tippem tehát az, hogy ne szűkítsétek a keresést, hanem inkább bővítsétek, például ha az 1-75 valamelyik darabját szeretném megvásárolni, mondjuk a 32-est akkor legtöbbször csak annyit írok be: Lesney 32, vagy Matchbox 32, ezután jön a csak szám +modell név, ez esetben 32 jaguar, végül ritkább típusoknál, mint pl az Antar, lehet csak modell név. Legyetek kreatívak:) A következő és talán leghasznosabb tippem az, hogy vadásszatok az elírt hirdetésekre, azokra mindig kevesebben találnak rá. A piros Aston például amit az előző posztban bemutattam, Auston Martin-nak volt írva, természetesen csak a Lesney Martin -ra dobta ki a kereső, aki beírta, hogy Aston az máris bukta.

Remélem, hogy lesz akinek szerencsét hoz ez a néhány jó tanács, és sikerul beszereznetek egy-két igazán kívánatos darabot, olcsón természetesen:) Ne feledjétek, jó keresés, béna eladó, fél siker. Tehát: Harcra fel!

1 hozzászólás (régi rendszer)

Címkék: regular major pack

A bejegyzés trackback címe:

https://matchboxfanatik.blog.hu/api/trackback/id/tr51661136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2008.09.14. 19:17:15

Huhh, így ismeretlenül is jobbulást kívánok!

Egyébként teljesen igazad van, a mostani Convoyokból is el tudnék képzelni egy ilyen szerelvényt és még olyan nagyon messze nem is kéne visszanyúlni a múltba a rakományért, ott van mondjuk a Bradley M2 1997-ből, hogy valami kortárs járgány legyen.
süti beállítások módosítása